Over ons

Welkom op onze glamping in Aagtekerke!

Als u bij ons boekt verblijft in een tent of kleine camper op het erf van de familie van Dam. Anneke runt deze camping met de ondersteuning van Gert en Jan. Gert voor de technische dingen, Jan voor de administratie, website en boekingen. Anneke doet de ontvangst en schoonmaak en is eerste aanspreekpunt. Buitenom de camping hebben zij ook allemaal nog ander werk. De andere gezinsleden springen bij als het nodig is en we kunnen altijd een beroep doen op hun expertises.

In 1989 kwam Anneke samen met partner Arie uit Zuid Holland om hier een boerenbedrijf over te nemen. Dit bedrijf is nog steeds gevestigd op een andere locatie in Aagtekerke. Een paar jaar later kochten we het enige andere varkensbedrijf in Aagtekerke en gingen daar ook wonen. De varkens werden naar de verplaatst naar de andere locatie en op de plek van de oude stal werd een grote loods gebouwd.

Ook was er hier aan de Pekelingseweg een minicamping, die we vele jaren gerund hebben. De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in de camping. Nu geen losse stacaravans en tenten meer, maar drie Safaritenten, 4 Bell tenten, volledig ingericht zodat u zo aan uw vakantie kan beginnen! Daarnaast hebben we ook verblijf mogelijkheden voor een paar tenten en kleine campers.

We hopen u te zien op onze Glamping!

Hartelijke groet,

Anneke, Gert en Jan