FAQ

We hebben enkele vragen op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op via het contactformulier of voor een snelle beantwoording direct via de telefoon.

Algemeen

Glamping is een combinatiewoord waarbij Glamour en Camping met elkaar gecombineerd worden. Dit is ook precies wat het is. Het is kamperen maar dan met de luxe van thuis. Op onze Glamping bieden wij u verschillende luxe accommodaties.

De prijs van Glamping hangt af van het type accommodatie en de periode wanneer u op vakantie wenst te gaan. Wij bieden kortere en langere verblijven.

Via de zoek en boek functie kunt u zien wat nog kunt boeken in de periode dat bij ons wilt verblijven

Huisdieren zijn op onze Glamping niet toegestaan vanwege het kleinschalige en kindvriendelijke karakter van de Glamping.

Ja, in overleg zijn er meerdere accommodaties tegelijk te reserveren. Neem contact op via het contactformulier voor meer mogelijkheden. Onze camping is gericht op gezinnen, families en kleine groepen volwassen vrienden en vriendinnen.

Bezoek is toegestaan na aanmelding via de receptie.

Neem telefonisch, via de receptie, of via het contactformulier contact op.

Aankomst & vertrek

U kunt vanaf 15.00 inchecken. Aankomsten na 21.00 zijn alleen mogelijk na vooraf overleg.

Op de dag van vertrek moet u uiterlijk om 11.00 de tent hebben verlaten.

In het hoogseizoen wisselen onze accommodaties voornamelijk op de zaterdag. Buiten het hoogseizoen kunt u behoudens de zondag op elke dag aankomen. Zondag is voor ons de rustdag van de week waarbij we extra aandacht hebben voor rust, ruimte en familie. We geloven dat dit voor ieder mens van waarde is. U kunt om die reden op zondag niet aankomen maar wel vertrekken.

Accommodaties en faciliteiten

3x Safaritenten met luxe sanitair, complete keuken en terras;

4x Bell tenten met privé badkamer in het sanitair gebouw;

Kampeerplaatsen.

Dat hangt af van uw accommodatie. Het is niet nodig voor de Safari en Bell tenten. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Als u met u eigen tent komt moet u natuurlijk wel eigen beddengoed meenemen.

We hebben Wifi op het hele terrein. In uw tent en in het sanitair gebouw kunt u de Wifi code terugvinden.

Informatiebord

Afwasfaciliteiten

Buitenkeuken

Gedeelde toiletten 3x

Gedeelde douches 2x

Privé badkamers behorend bij de Bell tenten 4x

Wastafel 2x

Glamping

Glamping is een combinatiewoord waarbij Glamour en Camping met elkaar gecombineerd worden. Dit is ook precies wat het is. Het is kamperen maar dan met de luxe van thuis. Op onze Glamping bieden wij u verschillende luxe accommodaties.

  1. Glamping Essenhof in Aagtekerke
  2. Farmcamps in Mariekerke
  3. Roompot Hof Domburg
  4. Glamped -Luxe Camping in Westkapelle
  5. Roompot Camping de Zandput in Vrouwenpolder
  6. Vakantiepark Capfun De Pekelinge in Oostkapelle
  7. Camping Ons Buiten in Oostkapelle
  8. Ardoer Vakantiepark De Meerpaal in Zoutelande
  9. Minicamping De bokkensprong in Vrouwenpolder

Het verschil zit hem in de luxe voorzieningen die op een Glamping worden aangeboden. Op Glamping Essenhof heeft u in de safaritenten en de Bell tenten bijvoorbeeld de beschikking over een eigen privé badkamer en heerlijke opgemaakte bedden.